Плиз!

Сиджу пишу тобі вірша
бо ти мене просила вранці.
Незаробив я и гроша
здається даром протираю штанці.
Але я знаю що в обід
прийду додому в теплу хату,
хоча й непринесу зарплату,
ти скажиш лагідно,привіт.
На тебе всі мої надії
що зможеш ти всіх вговорить
усе що є у нас купить.
Усе що є ти продаси
і знов поїду за товаром,
і буду знати що недаром.
Ото тоді що хоч проси.
Куплю тобі усе насвіті,
і що просити будуть діти,
і навіть просто колбаси.


Рецензии
...Хлопче, ты чого пид юбку пид мою полиз?!
Так я ж тэбэ люблю! Ааа, ну тоди, плиз...

Александр Купидон   07.03.2010 06:22     Заявить о нарушении