По мотивам Деревенской операции Петра Лавренчука
Треба трохи "жартануть"…
Ось послухай, що придумав -
Всім селом, не розберуть…
Завтра вранці - ми у Раді
Почнемо з тобою "гвалт"-
Ти мені - по спині ззаду,
Я - тобі піддам під зад…
Крику нам побільше треба:
Не повірять, хай їм грець…
Я порву рубаху в тебе
Мов урвався вже терпець…»
***
То ж зчепились кум із кумом…
У тій Раді - чистий гвалт…
Бились, тузились, як треба -
Налякавсь "електорат"…
Так, "спектакль" вийшов гарний…
У всіх ЗМІ – переполох…
Вороги - лили брутально
Купи бруду на тих двох…
(Що - дізнались, що - й не чули:
З ким чия живе кума…
Прибрехати не забули…)
Отже - бились не дарма...
Та ж не знали горлохвати,
Всі сексоти й фраєри,
Що куми вже глушать в "хаті"
Віскі "з присмаком ікри",
Щоб за чаркою в господі,
Обмиваючи «понти»,
Які ходять у народі -
Ледь не рвати животи...
***
Треба знати вже народу:
То ж "жартує" депутат,
Коли бреше про свободу,
Чи на «кума» чеше мат...
(фото из Интернета)
Свидетельство о публикации №110030701737