Новий день

Йде ранок і проснеться ніч,
і обрій сонце подарує,
і новий день почне свій крок,
промінчики земля почує.

А потім вітер пошепоче
листочкам тихо про любов.
Проснеться все що не проснулось
почувши цей природи зов.


Рецензии