The way I make my living well

Мой playcast -
I am on way of living well -
And day by day it feels the same,
So do i tell you all my feelings,
Because my passion's fascinate.

My life is brilliant, - thus is a pure,
The way of being express my sure,
But my possession's "feels like flyin'" -
Is shown you i am great lure.
               


Рецензии
Очень красиво и мелодично, Денис!!! :)

Елена Буторина-Палагута   07.03.2010 21:06     Заявить о нарушении
cпс Елена

Денис Плешивых   07.03.2010 21:54   Заявить о нарушении