По рельсам

Поїзд гудить по рельсам
Колія в горизонт
Прірва за ним розверзнеться
Перетворившись в зойк
Ці поїзди, ці рейки
Ці безконечні дні
Хто подарує келих
Щастя хоча б на мить
Поїзд зірветься в прірву
Келихи розіб'є
Так відлітають в вирій
Щодень, щодень, щодень...


Рецензии