Твоя зупинка

Ось і зупинка ... Твоя...
Тепер прийшла одна сюди.
На погляд – погляду нема,
Лиш холодом струмлять стовпи.

І начебто давно й далеко
І ти, і погляди твої,
І начебто то так і треба,
Що ми з тобою вже чужі.

Як течія в обійми схватить,
Так само я кудись пливу,
А щось підказує вже хватить,
Зима прийшла, не буть теплу

Зима прийшла. А далі літо ж,
То сум даремний і пустий,
На небі сонечко засвітить
І все пройде, як сон, як дим.


Рецензии