Чайка
Щоб погляд зманить,
Щоб в серці буйний клекіт
Чарівністю збудить.
Зриває простір крильми,
Кидає людям виклик,
Літати ж бо так легко!
Гей люди? Вже відвикли?
О, білосніжна чайко,
О, сонячне дитя,
Колись і я світанком,
Як ти тепер, злечу.
Свидетельство о публикации №110030600702