Почуття

Я не знаю як назвати почуття
що в душі моїй навіки залишились.
Розпалила спалах стать твоя,
ні незнаю навіть я твого імя
очі наші лиш на мить зустрілись.

Але очі, ці безкраї очі.
Вмить пепевирнули все життя,
І співати пісню цю я хочу
щоб почула ти душа моя...
Що готовий закричати на весь світ
неіди від мене,повернись
подаруй цю мить як заповіт,
повернись молю и усміхнись.

Ця чарівність звабила й розбила.
Мрії залишились в мріях назавжди.
Але память розпустила крила,
образ твій тендітний засвітила,
та за мить за слабкість цю прости.

Спогади солодкі і жаданні,
мить життя що хочеш зберегти.
Я бажаю всім знайти кохання,
але є до всіх одне прохання,
недавайте щястю утікти.


Рецензии