Як чесно кажеш ти менi люблю

Як чесно кажеш ти "люблю",
Це щиро в очі ти мені говориш.
Мов ніжно лине звук від кришталю,
І посмішкою мені вториш.

У пам’яті моїй ранній перон,
В повітрі линув дух вокзальний.
Згадався лист написаний пером,
І погляд твій в тій посмішці вітальній.

Ми так кохаємо, оці всі дні...
І ще в майбутньому щире кохання.
Я хочу, щоб це світло, що в мені,
Було на віки – це моє бажання.


Рецензии