Подумай

Заглянь собі у душу,
що бачиш в глибині?
Чи квітка розцвітає там,
чи ти застряг в багні?

Чого чекаєш зараз
ти від життя свого,
чи можиш дати раду
й покращити його.

Поглянь собі у очі,
чи смутком налились,
а може щястя й радість
з них сяють, подивись?

І скільки маеш друзів,
і скільки ворогів,
і скільки для людей
зробити доброго зумів?

Зміни усе на краще,
подумай хто ти є,
і вмілими руками
будуй життя своє!


Рецензии