Капля патриотизма!!! на украинском языке

Твори добро в країні!!!

Ми живемо в чудовім світі, повному казкових мрій,
але не кожному в цім світі - положення тої краси
дарує радість, щастя, мрії,життя стає коротким,бо
у світі місця мало мріям - ми спішимо творить добро!!!

Майбутній світ стає для нас чужим та невагомим,
бо в світі нашім, мало так: добра, уваги, мови.
В наш час кохання для людей - ніщо! Аж боляче дивитись,
вони руйнують все життя для того, шоб живитись...
чужим добром...
Руйнують все, що можна і не можна.
Хіба вина то Божа?
Що люди, як тварини -
вбивають і живуть.
Як, може буть, родини
стають сварливими й чужими!!!

     ********
Люди! Прошу вас,
Прошу багато раз -
Творіть добро у світі,
Щоб раділи ваші діти!!!

     ********
Добра нема ніде,- мабуть його й не буде,
Але ж ви - люди,ви творці своєму щастю і своєму життю.
Не дай собі пропасти - іди на поклик щастя,
бо ти людина, ти живеш і хочеш жити в мирі,
Тож живи й радій, майструй, а не руйнуй,
твори добро в країні, якщо не хочеш жить в руїні!!!




P.S: преподавателю понравилось, а мне не очень. Скажите, пожалуйста,Ваше мнение.


Рецензии