Ангели iснують в цьому свiтi...

Ангели існують в цьому світі.
Вони без крил - і ми не помічаєм їх.
Вони нас люблять щиро і відкрито,
Та не показують нам почуттів своїх.

Ми навіть не здогадуймось ніколи
Про цих людей, що небо посилає всім.
Хоч будь-хто може підійти для ролі -
Бути назавжди ангелом-хранителем твоїм.

То хто ж такі оці безкрилі люди?
Чому ховають справжню суть від нас?
Бо ангелом для тебе лиш людина буде,
І любиш ти один-єдиний раз...

Один-єдиний раз у 20 років,
А потім - в 30, потім друзів всіх...
І люди ці є ангелами доти,
Доки ти щиро пам'ятаєш їх...


Рецензии