Трэба кахаць!!

 
Усе ж такі трэба кахаць,

Ласкавыя словы казаць,

Бо пачынаецца ўсе з любві,

Ты толькі яе пазаві,

 

Ты толькі яе пазаві,

Але ніколі яе не брані,

Дурнога слава ёй не кажы

І абыйдзе яна усе мяжы!

 

І будзе яна з табою,

І здашся ты без бою.

Ты толькі яе пазаві,

Бо пачынаеца усе з любві!


Рецензии