Друзi

Справжніх друзів не бува багато,

Справжні друзі як коштовний скарб.

І від них думок не приховати,

Бо за тебе завжди друг твій рад.

 

Заспокоїть у тяжку хвилину,

Зрозуміє всі твої слова.

І підтримає і щасливу днину,

Тож без друзів щасті не бува!

 

Завжди хочеться ділитись всім найкращим,

Бути поруч в справах будь-яких.

Бо без друзів в світі жити нащо??

Не сміється сонечко без них!!

 

 

 

 

 

 

 

1 декабря 2009 г


Рецензии