Муза

Бог мою душу наділив сестрою,

Коли розбились мої мрії вщент.

Вона прийшла в цей світ уже святою

Зцілила у такий тяжкий момент.

Вона рятує в одинокі днини

І засинає в мене на плечі.

Дарує сили кожної хвилини,

А головне – чита мої вірші.

Вона жива! І розділя зі мною

Сльозу  і посмішку всього мого життя.

І пахне небом, Богом і весною,

Вона свята! І МУЗА їй ім’я!


7 декабря 2009 г


Рецензии