Два сердця

Два сердця
Дві долі
сплелися в єдине
Навколо вирує життя.
Але не страшні їм
Ні грози ні бурі
Бо є у людєй почуття.
Буває і щястя,
буває і горе,
Але поки разом вони,
Візьмуться за руки,
Пройдуть цю дорогу,..
о божечко їх борони.
Шукаеш скарби?
а вони біля тебе,
ти просто візьми обійми,
бо щястя не дарять
А щястя будують
відносинами між людьми.


Рецензии