Рiздвяний вiрш

На темнім зими небосхилі
Засяяла зірка одна
І світлом божественно – сильним
Яскраво світила вона.

Та зірка звала за собою:
-За мною! За мною ідіть!
Вкажу, де укрит пеленою
Спаситель маленький лежить.

І янголи, схожі на мрію,
Спустились побачить  красу,
Вітать благодатну Марію,
Вклонитись Ісусу Христу.

І радісно стало навколо,
У душах родилось тепло,
Усюди, як шепіт лунало:
До людства спасіння прийшло!


Рецензии