З г р до низу вода л ться Нема пригради,

***

З  гір  до  низу  вода  л”ється
Немає  пригради,
Люди  добрі  хто  в  країні
Явищу  дасть  ради.

Є  господарь  в  Україні,
Мабуть  кожен  другий,
Ну  народ  у  нас  такий
Трошечки  хапугий.

Де  побачить , підбіжить
Не  садив  не  строїв
Схвате  бідний  і  мичить,
Тяне  до  покоїв.

Ліс  рубають  продають
Гори  майже  лисі
Скоро  Київ  буде  видно
З  задротої  висі.

І  не  треба  депутатам
Виїджать на місто,
Бо  із  кресла  буде  видно
В  Україні  чисто.

Ось  той  день  що  затопляє,
Люди  голосять,
Сотні  партій  в  раді  стонуть
Де  нам  гроші  взять.

Один  добрий , отписав,
Майже  міліон,
Бо  він горе колись знав,
Чує  людський  стон.

А  до  діла,  геч , нема,
Майже  три  копійки
Поступило  на  счета
З  хитрої  затійки.

Так заводік  та  дочка
Витвчеться  в  європі,
Та  від  франції  костюмчик
Він  приміряв попі.

Зверху  крадуть  знизу  п”ють,
Молоді  в  баклуші  б”ють,
Жінки  дома  дорікають
                Хоч  і  звідки  все  це  знають.

Та чи зможе чоловік
Розірвати коло,
Як тут ніхрена не тямлять
Люди з інтерполо.

Та кажу вам люди добрі
Що у нас біда,
Бо розтянуть Україну
Майже без сліда.

Сами тихо дозволяєм
Робити безчинство,
А тоді ще нарікаєм
Що в країні свинство.

***


Рецензии