на украинском

Де подівались янголи, чкі живуть на небі?
Невже вони покинули всіх нас?
І в результаті наші душі зачерствіли,
І долі інших не цікавлять нас.
А може їхні крила відлетіли,
Волосся набуло земний контраст,
Одежа їхня стала як буденна,
І десь вони зітхають серед нас. 


Рецензии