на украинском

Часто плачем за тим, що втрачаем,
Не цінуєм, коли вони є,
А майбутнє й не так вже цікаве,
І минуле забуте в тіні.
Повертаю назад всі хвилини,
Відчуваю минулі  страхи,
Не цінуємо збіглої миті,
І не має вже місця мені.
Несподівано хмари ховають,
Блідлий місяй у  своїх думках,
І відтінків на небі не має,
І зникають всі з долі землі.


Рецензии