Навчи мене
Навчи коханню без журби.
Навчи мене людей прощати,
І завжди бути там,де ти...
На небі зорі малювати,
В житті хвилини цінувати,
А в серці радість пронести.
Навчи,мій друг,мене,навчи...
Навчи не ображатись більше,
Не накопичувати біль...
Навчи як жить і як вмирати.
Навчи мене,мій друг,навчи...
Навчи як треба лікувати,
Як проводжати в інший світ.
Як слухати і як навчатись.
Навчи,ну хоч чомусь навчи...
Свидетельство о публикации №110030108705
Наталья Мурадова 09.03.2010 10:01 Заявить о нарушении