Миллениум

* * *
Миллениум -
Мили минут;
Прозрение -
Проза простуд;
Крещение -
Крепость триад;
Веление -
Вечность преград;

Безмолвие -
Бездна без роз;
Злословие -
Крест и Христос;
Зависимость -
Зависть Иуд;
Испорченность -
И ты, Брут?..

Прощение -
Пройденный путь;
Мгновение -
Может, вернуть?
Взросление -
Всполохи смут...
Миллениум -
Мили минут...


Рецензии