Отче Наш
Отче Наш,иже еси на Небесах!
Да Святится Имя Твое,да приидет Царствие Твое!
Да будет Воля Твоя,яко на Небесах,и на Земле!
Хлеб наш насущный даждь нам днесь!
И остави нам долги наша,яко же и мы оставляем
должникам нашим!
И не остави нас во искушении,
Но избави нас от лукаваго!
Якоже Твое есть Царствие,и Сила,и Слава!
Ныне,и присно,и во Веки Веков!
АМИНЬ!
Свидетельство о публикации №110022807959