Oдна на свiтi...

Пустеля… навкруги…
Сади... поля... луги... 
А я одна на світі!

Дрімучий... чорний... ліс...
Розлився... простір... скрізь...
А я одна на світі!

Швидке... шалене... місто...
Село... спокійне... чисте...
А я одна на світі!

Все небо... місяць... в ньому...
Промінчик... сонця... всьому...
А я одна на світі!

Пустеля… навкруги...

Коли на серці втома!
Думкам печаль відома!
Завжди... одна... на світі...

2010р


Рецензии