Чому?

Чому невиліковно хворий
з такою спрагою - жагою
повітрям дихає, та з морем
своєю ділиться журбою?

Чому за сотні кілометрів
птахи вертаються додому?
Та сантиметр за сантиметром
крокує сонечко балконом?

Чому вітрила довіряють
своє життя лихому вітру?
Чому живе все- помирає?
А пам*ять все погане зітре?


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.