Про мене...

Дивись на мене спраглими очима,
Мов на вино, якого спити хочеш.
Я дівчина- і в тому вся причина,
Що я тобі ввижаюся щоночі.

Про мене будеш мріяти безтямно
І в мріях тих не спатимеш до ранку.
Я дівчина -і ось в чому причина,
Що ти шукаєш у мені коханку.

Я дівчина -і, отже, я – стихія,
В одну мить я – пустеля, в іншу- злива.
Я дівчина, я вогнище, я жінка
І як і кожна з нас – я особлива...


Рецензии