Квiтень

Зима мете, як навіжена,
Жбурляє сніг у перші квіти,
Весну штовха у спину вітер,
І стало білим все зелене.

Блакить небесна посіріла,
Птахи сховались від негоди,
А я чекатиму нагоду
Почути знов твій голос милий…

                7.04.97.


Рецензии