вибiр

Кого сьогоднi обере зсивiла ненька Украiна,

Кому довiриться  вона,

Обранцем зробить доньку , а може сина?

Хто зможе пестити ii,

Слова не роздiляти з дiлом,

Хто буде кращим вiд усiх

I в мирi житеме з сусiдом,

Хто з них подбае про людей

Хто збереже й примножить спадок,

Кого  з повагою й любов*ю

Згадае у вiршах нащадок.

07.02.2010

(Li)


Рецензии