Якщо

Якщо так трапиться що стану
Відомим й популярним я
Хай не введе вас це в оману
Але цього не хочу я

Не треба вчити мене в школі
Даремно мучити дітей
Хай краще бігають на дворі
У пошуках нових ідей

А хто захоче прочитати
Той прочитає все як є
Уявлення він буде мати
Про те що зацікавило мене


Рецензии