***

Lonely... but I'm happy, just try to understand,
I can feel so scared, but I'm with friend...
and if you try, go with me, I'm not a morron,
I just can find a true way, but can't find a no one...

P.S. sorry... у меня очень плохой, ломанный английский...
рифму придумать могу, но проблема со временами и со смыслом... так что строго не судите...


Рецензии