Зас дають д путати, Будують кра ну,

Засідають діпутати,
Будують країну,
Сами себе вихваляють
Гнуть у праці спину.
Дуже хочеться панами
Себе визнавати,
А були колись синами
Йшли допомагати.
Як у бій, дрались за Раду,
Незабудем рідний край,
Сів за стіл ,прийняв посаду
І кричить ,я бачу рай.
Він в Європі , незабаром,
Може приймуть нас туди,
Хай не думають задаром
Ми вже Натовськи брати.
Вихваляється й Європа
Що колись пособлять,
Обіцянки , в Україну
Мабуть цим потоплят.
Ми руйнуєм вони хвалять,
По голівці Раду гладять.
В ній стараються що мочі
І не сплять тепер що ночі.
Там зявились чаклуни
З казацького роду,
Крадуть все як кавуни-
Вивели з народу.
Можуть зїсти весь колгосп
На очах народу,
А тоді ще випить кров
Наче просту воду.


Рецензии