Батькiвщина

Мені чомусь так сумно стало,
що аж душа про біль згадала,
так чисто я люблю свій рідний край,
як приїжджаю сердце потрапляє в рай.
Тут справді гарно будь-коли.
У літі, в зимку, на весні.
Та трошки сумно восени,
але яскраве жовте листя,
приносить на душі усмішку,
хоч невелику, але щиру,
та здатну викликати у людей довіру.


Рецензии
Добре, Алексей, дуже сподобався вiрш!

Татьяна Алексеевна Юдина   25.11.2010 02:57     Заявить о нарушении
Дякую Тетяна! Успіхів вам.

Алексей Бойко 2   25.11.2010 03:18   Заявить о нарушении