Не хочу бiльш про владу чути

Не хочу більш про владу чути,
Немає правди в тих людей.
Про це все хочу я забути,
Давайте краще про... жінок...

Жінки, що лізуть на посаду,
Теж хочуть мати з того мзду.
Що, знову я почав про владу?
Та ну їх всіх, хай йдуть... кудись...

Хіба вони нам не божились,
Що бути нам серед європ?
А в результаті опинились
Ми всі в одній з найглибших... дір...

То хай вже йдуть, бо маю вила,
Та уривається терпець,
І поки є ще в мене сила,
Їм гарантований... триндець...

Я вижити лиш намагаюсь,
Мене кида, як в хвилях буй,
Я навіть майже вже не лаюсь.
Голосувати? От вам... хрєн...


Рецензии