Коли помру

Нікого час цей не мине
Чи в холод,чи в жару.
Ховайте з піснею мене,
Коли помру.

Ховайте з піснею в пісок
Під плач осінній "кру".
При цьому лиш притиште крок,
Коли помру.

І не важливо де ховать:
Чи в яму,чи в нору.
Ще буду довго я співати,
Хоч і помру.

Мене теж в пісню загорніть,
Відкиньте сум-журу.
І лиш хвилинку помовчіть,
Коли помру.


Рецензии