Кохання
У всiх рiзнi дороги,
У всiх рiзне життя...
Що таке почуття?
Звiдки береться?
Як забути образи,
Як забути тебе?
Це обман-самообман,
Це брехня,
Що гаснуть почуття...
Тобi не зрозумiти мене,
Все не так...
Ось цей перiод,
Мов жахливй сон
Або фрагмент старого кiно...
Газета лежить на лавцi,
Пройшовши мимо:
Бачив в магазинi капцi.
Йшовши за вiтром
Чув подих його.
Не знаю,як передати...
Пишу на листi,
А на дворi осiнь-
Чудова пора...
Я знов покохав,
Але мабуть дарма!
Блакить неба i лiнiя горизонту
Все в одному,
Але все окремо...
Начеб то музика грає,
Знайома мелодiя,
Знайомi ноти...
Iнколи ми в коханнi,
Мов iдiоти...
Знайомi слова,
Все грають
В душi почуття!..
Свидетельство о публикации №110022007356