Життя
Я розумiю,
Що в життi все
навпаки,
Розумiю,
Що чудове життя-казки.
Але я митець,
На свої полотна наносю мазки.
Деякi речi справдужуються,
А деякi-нi.
Мої мрiї-вони малi,
Iнколи сумнi.
Я пишу на бiлому листi,
Наносю пастельнi мазки,
Змiнюю колiр
Чорний на бiлий,
I навпаки.
Свидетельство о публикации №110022002791