Забрали небо
Залишилося ще багато
Зірвали квіти…посміхнися
Напевно в когось буде свято
Зустріли стильно…не цурайся
В чужому храмі зі своїми
Навіть ступить не намагайся
Молитвами…та між чужими
Собою будь… так все ж простіше
І може в мить одну якусь
Ти станеш від усіх сильніший
А я, як завше, посміхнусь…
Якщо цю посмішку чекаєш
Оглянься…ти ж цього жадаєш
Свидетельство о публикации №110022002276