***

А погратися з вічністю
ти мені не дозволив.
О, сувора величносте
У пророчім «ніколи»!

О, приземлена хибносте
сьогоденного «хочу»
попри вибух незвичності
ініційної ночі…

Ця довершена суєтність
у бутті чоловіка…
Як ви вдало рятуєтесь
у бетоннім «навіки»!

І енергія творення,
вибухаючи, нищить
вогняне, непідкорене,
незбагненне «навіщо?»

Терпеливе заплакане
всепрощаюче око…
Та закінчене, знакове
і фінальне «допоки?»

15.02.2010


Рецензии
Згодна з Тетянкою - дуже гарний !!! Щиро вдячна ! З ніжністю Марго

Маргарита Метелецкая   11.08.2010 13:15     Заявить о нарушении
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.