Something Ukrainian

Таємнича посмішка кохання,
Чистий погляд так притягує до себе,
Раптово здійснилось останнє бажання,
И вже не можу існувати я без тебе.
Ніжність рук твоїх у пам’яті моїй,
Заплющуючи очі - образ твій переді мною,
Безліч поцілунків в темряві нічній,
Я все віддам щоб поруч йти з тобою.
Дозволь мені торкнутись твоїх губ.
Дозволь розтанути в твоїх обіймах,
В світ моїх мрій тебе я заберу,
І зрозумієш ти, що значить мати крила.
Розтануло твоє льодяне серце,
З’явився блиск в очах твоїх,
Ти сумніваешся, з тобою це вперше,
Одне кохання, але для нас двох.


Рецензии