Осiнь

Листя спадає,
Осипається,
Зелена трава,
Марнiє,в'яне,
Зима летить на крила вiтру,
I вдень,i в ночi...
Летить,облiтаючи
Далекi краї.
Проходять днi,
Все змiнюється...
Полiтика,навiть сама країна,її не впiзнати.
Мов в гонцi.
Один,одного ледве
Можуть наздогнати...
Вiд проблем кожен тiкає,
Але позаду знов хтось наздогоняє...
Символи,герби,
Всi разом мов жахливi сни,
Десь Лев,а десь зiрок багато...
Всiх не запам'ятати,
Як на небi всiх зiрок,
Не полiчити,
Але їх образи можно впізнати.
3 далеку долiтають спiви,
Чиїсь голоси...
Стрiмкi,гучнi,
Новi вiдтiнки ночi,
На стiнах будiвлi рисунки,
Нiмi тiнi,
Згаслi вогнi.
Минають днi,
Плинуть секунди,
Плинуть хвилини.
Де справжнi вiдчуття?
Справжньої людини?..


Рецензии