Звук. Мелод1я. Пауза

Звук. Мелодія. Пауза.
У відповіть лише тишина,
Мелодія вітру, шум дощу,
Я мовчу...
Тихе зітхання,
Мелодія мовчання,
Стук Твого серця,
Наче вперше...
Наче востаннє,
Разом, передсмертне обіцяння,
Мить прощання,
Легке зітхання...
Це лише наше кохання,
Наше страждання,
Одне на двох,
Без слів, це любов...
Ніч. Зорі. Поцілунок.
Кохання подарунок,
Солодкий, п'янкий, гіркий,
Як біль...
Слова недоречні,
В середині пустота,
Заповнити її мрія моя,
Душа тепер у нас одна...
Мелодія кохання,
Пауза бажання,
Без слів, прошу лише мовчи,
Тишина. Я. Ти...


Рецензии