Покохати стать золотою...

Покохати – і стать золотою,
Розлюбити – і стати дощем,
Стати хмарою сліз над водою,
Але серце так простить іще…

Розчинити в повітрі свій смуток,
Розмаїття всіх слів та журби,
Все на світі здавалось забутим,
Бруд та жага, розбиті мости…

Покохати – і світ більш не бачить,
Розлюбити – й пірнути у вир,
На поталу до звірів призначений
На бенкет їм мій зламаний мир…

І розпастись на тисячі слів,
Лиш тому, що ти не розумів…


Рецензии