103850

Through the aeons of endless pain,
All my feelings and passion - in vain...
Symbiotic fear's locked inside a mirror -
Genesis of darkness inspires a shadow's growth

Ana-biotic coffins for freezing up emotions.
Connection is in progress, defiled indoctrination
Of resurrected nation perverted in God-hatred
And Mess in His Horned favor.

Unlaunched in singularity, in technospirit vanity
103850 dark soulless creations are marching out again
To reach Inferno Gates. Silent infernae space...

Clear entrance.
Enhanced overloaded reality.
Simplified reincarnation.
Contamination.
Death's conjuration.

Symbiotic fear's
Locked inside my mirror.
Symbiotic fear
Dwells inside my mind...


Рецензии