Укр TV

Що відбувається
                навколо
Я не розумію. І так з початку, на ново і в коло…
Чи то всі люди подуріли, чи
«Это я такой тупой как тот котенок несмышленый,
ШТО ТЫЧЕЦА МНЕ В ЖОПУ НОСОМ»???

Але вмикаю телевізор і я РЕАЛЬНО не втикаю –
Чи то при владі марсіяни, чи ше якась тупа дурня,
Чи то в нас армія маленька, чи кризи у нас забагато,
І
Чи так всім глядачам обов’язково знати,
Який феноменальний борщ зварила баба Маня для туристів з Бельгії
Чи ше з якоїсь там Європи?!
Але ж якая там Європа, коли футбольний кубок «‘нцять» то буде траур для країни?
Бо ніфіга, паскуди, ше не готово, а «нада інтегріраватьса»?!
Вини, звичайно, ні на кому, а як підсрачник палучать, так ето вмєстє, ето важно?!!

Але все ж ближче ’тер до теми:
Яка скотина написала, шо в Україні нема флоту
Підводного,
Шо субмариной
В «простанародьє» кличуть?
Неправда! Є! Одна! Іржава!
Ще б тільки 6 колес вчепити – Джордж Лукас би курив в сторонці…

А в нас є «гарналыжный» спорт!
І ще автобус,
Богдан зовуть –
На честь масковськава шпівона.
На Україні є своє кіно,
                тільки про нього
                ніхто нічого з нас не знає,
Воно й не дивно – я б теж не знав, якби не друзі…

А бджоли в нас – гордість країни!
Зей намбер ван ин Ю Ес Ей…
Артистів у політиці і бджоловодів – хоч забирай, менше не стане…

Я ще вчора дививсь новини
Про екстрасенсорну дитину,
Що може місце показать,
Де кінь нагадив п’ять літ тему, ну а тепер там є енергетичне поле.

Ха! То фігня!
От ви десь чули, аби дороги відновляти,
То наче з святом всіх вітати,
І радісно їбти лопатой
Асфальт замерзлий?
З першим снігом!
Нове національне свято!

…але країна в нас хороша,
Якби не ті мутанти в Раді,
То може було б більше ладу,
Та не так смішно, то напевно!


Рецензии