Kitty

One kitty was very curious...
But it didn't know,
It's so dangerous...
So dangerous, oh...
My little, little pet...

One kitty was very harmful...
But it didn't know,
It's so badly...
So badly, oh...
My little, little pet...

Mama, papa, say me
What can I do?

One kitty was very artful...
But it didn't know,
It's dishonest...
Dishonest, oh...
My little, little pet...


October 2009


Рецензии
Вот песня, получившаяся в итоге: http://file.sibnet.ru/get/file/?id=793342

Александра Косаговская   01.03.2010 19:59     Заявить о нарушении