Лист до Ки ва

Лист до Київа .

Хочу Київ я спитати
Що народ так мучиться,
Що у Раді депутати
З кулаками кучаться.
Може ми не твої діти,
А ти чужа мати,
До російських городів
 Хочеш змігрувати.
Як неможеш написати
Гарной констітуції,
То хоч партії лікуй
Десь від простітуції.
Та іще одне бажання,
Бачив партій бійку,
Дуже прошу розмалюй
Цю велику трійку.
Бо не можу я збагнути
Хто перемогає,
Та матюк на кого гнути,
А їх висточає.


Рецензии