Къде ти намираме?
Как достигна до там?
Къде ти намираме?
Къде е това?
Надявам се скоро пак да се видим.
Нищо не може да се направи...
Желая сполука, успех, пазете си!
Ние пак да се видим, аз зная...
Къде ти намираме?
Как достигна до там?
Къде ти намираме?
Къде е това?
Довиждане, приятел, бъди щастлив,
Не ни забравяй. Колко е часът?
В бързаме? Нямам нищо против...
Остани със здраве! В добър път.
Къде ти намираме?
Как достигна до там?
Къде ти намираме?
Къде е това?
Свидетельство о публикации №110021704914
"Желая сполука, успех. позете се!"
Мисля, че "пАзете си". Пазя. Запазвам.
"Да се пазиш, за да те пази Господ"
:-)
Базилевич Олег 18.02.2010 14:48 Заявить о нарушении