Провiнцiальний аеропорт
Повітря гаряче висушує сльози.
На полі, що було колись Полем Диким,
Як хвилі, за вітром біжать покоси.
А може, як ті степові волоцюги
Невдовзі тут знов кочуватимуть люди.
Все зникне зі світу, крім болю і туги,
Все буде в житті, лиш життя не буде.
Все щезне, що тут збереглось на хвилину -
Машини і люди на різний сорт,
Й слова ті, що з грецької і латини -
"Провінціальний", "Аеропорт"...
Свидетельство о публикации №110021704660
Ваши стихи наверное очень интересные - до конца мешает понять языковой барьер)
Танцующая Нимфа Анаэль 18.02.2010 16:34 Заявить о нарушении
Базилевич Олег 11.03.2010 12:25 Заявить о нарушении