***

You lose small cosy and so hotly favourite world, home…
It without a regret was destroyed ruthless and senseless emotions by a storm.
Your dreams were as are seductive and light as on a celebratory pie a cream.
Now the nervous terminations of your heart are incinerated by a pain, plays a requiem on dream.
Your body in a hysterics and a voice shivers. Forget names
You take cover glass of the hands that it was not visible your torments
But there are no forces to restrain and your throat is broken off letting out scream
Soaring in air breaks into thousand splinters of a pain, plays a requiem on dream




Ты теряешь свой маленький уютный и так горячо любимый мир, свой дом
Его без сожаления уничтожила беспощадная и бессмысленная эмоций буря
Твои мечты были так же соблазнительны и светлы как на праздничном торте крем
Сейчас же нервные окончания твоего сердца испепеляет боль а из текут слезы, играет реквием по мечте

Твое тело в истерике а голос дражит и выдает тебя . Забуть имена.
Укрываешься стеклом своих рук чтобы не видно было твоих мук.
Но нет сил сдерживаться и твое горло разрывается выпуская крик.
Паря в воздухе разбивается на тысячи осколков боли , играет реквием по мечте.


Рецензии