Дiалог двох

- Давай поговоримо
- Про що
- Про життя
- Навіщо
- Щоб зрозуміти
- Кого
- Себе
- Що
- Життя
- Для чого
- Щоб йти далі
- Куди
- До перемог
- Чи треба
- Так
- Навіщо
- Щоб не тупцяти на місці
- Бо що
- Бо страшно
- Чому
- Бо без змін
- А з ними краще
- Не знаю
- То гірше
- Не впевнена
- А як
- Інакше
- А далі
- Теж дорога
- А потім
- Двері
- А ключі у тебе є
- Ні
- То як бути
- Я знаю у кого є
- У кого
- У духів
- Вони дадуть
- Так
- Переконана
- Так
- Чому
- Вони друзі
- Чиї
- Людей
- Усіх
- Ні
- Твої
- Так
- Мої
- Так
- А ще кого
- Інших
- Кого
- Їхні
- Кого
- Тих хто зна
- І хто зна
- Ті кому треба
- Ти візьмеш ключі від дверей
- Від яких
- Отих що ми надибали
- У кого
- У своїх друзів
- У духів
- Ну так
- Ні
- Чому
- Нам ті двері не треба
- А які
- Інші
- Чому
- Так сказала кішка
- Ти віриш
- Так
- Бо
- Бо вона знає
- А ти
- А я їй вірю
- Як знаєш
- Нам треба шукати
- Що
- Двері
- Інші
- Так я казала
- Йду шукати
- Не забудь парасолю
- Буде дощ
- Так
- Звідки знаєш
- Не питай
- Іду
- Йди
- А ти
- Чекатиму
- Мене
- Можливо
- Іншого
- Можливо
- А я
- Коли знайдеш станеш іншим
- То все ж мене
- Можливо
- То йду
- Йди
- Ти хто
- Я
- Хто я
- Та що чекає на іншого
- На мене
- Можливо
- А я знайшов
- Двері
- Так
- Покажи
- Пішли
- Йду
- Візьми гумові чоботи
- Там дощ
- Так
- Добре
- Бачиш
- Так
- Он вони
- А у мене є ключі
- Від них
- Так
- Даси мені
- Ні
- Чому
- Сама відкрию
- Знаєш як
- Так
- Пішли
- Куди
- У двері
- А за ними що
- Не знаю
- Йти треба
- Так
- Йдемо
- Так
- Який кольоровий світ
- Давай поговоримо
- Про що
- Про життя
- Навіщо


Рецензии
Цікавий погляд на кругообіг любові і життя... Намагався детально уявити весь діалог одними поглядами... без звуків і жестів... Вийшло цікаво... І інтонації перших і останніх строчок чомусь в мене різні... Треба подумати чому саме...
Дякую за насолоду від сприйняття прочитаного.
З теплом, ...

Виктор Дульчак   17.02.2010 09:44     Заявить о нарушении
=)
дійсно, цікаво чому?
можливо тому, що й написані вони з різними емоціями? хоча до чого тут сам автор, тут скоріше питання у сприйнятті =)

Катерина Гвоздева   17.02.2010 10:26   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.